Yvonne Forsberg Sporre
är ägare och grundare till Yoganära (tidigare Yoga i Mölndal) sedan år 2006 och är Internationellt Certifierad Iyengaryogalärare sedan 2007.
Började träna Iyengaryoga på Göteborgs Yogacentrum 1997.
Utbildade sig efter några år till yogalärare.
Därefter har hon varit yogalärare  på  Göteborgs Yogacentrum och på Yoganära i Mölndal sedan 2007.  Senaste åren på heltid.
Har även haft yoga på företag som vill ha friskvård till sina anställda.
From hösten 2019 ägnar hon sig enbart åt verksamheten på Yoganära.
Fortbildar sig också flera gånger per år för bla internationella lärare.
För Yvonne handlar yoga bla om att stilla sinnet och tankarna och komma närmare sig själv.  B.K.S Iyengar har bla sagt att hjärnan är den kroppsdelen som brukar vara svårast att justera i asanas (yogapositioner). 
 
Är sedan maj 2013 även utbildad Ayurvedisk yogamassör. Utbildningen har varit på Axelsons gymnastiska Institut i Stockholm. Det går förnärvarande inte att boka yogamassage.


 

Lena Skärby
Lena är internationellt certifierad Iyengaryogalärare och har undervisat sedan 2007. För henne är yogaträningen en naturlig del av livet och som ger hälsa, mod och välmående. Att undervisa innebär att ständigt utvecklas och lära nytt, både genom sina elever och genom att delta i olika kurser och workshops. Lena är numera pensionär och undervisar från och med hösten 2018 lättyoga två pass i veckan på Yoganära.

Helen Stommel Olsson är lärarkandidat och har praktiserat Iyengaryoga sedan 2000, och har precis genomfört lärarutbildning till Iyengayogalärare på Göteborgs Yogacentrum.
Helen har undervisat i egen regi sedan 2016.
Hon upplever att yogan är en enorm hjälp att kunna balansera det dagliga livet och utveckla kropp och sinne. Att undervisa ger yogan ytterligare en dimension för kroppens begränsningar men också möjligheter.
Helen jobbar som frilansjournalist och författare.

Linda Beas Thorsell
Linda är internationellt certifierad Iyengaryogalärare sedan 2017. Linda upptäckte yogan redan i tonåren när hon fick skolios. Yogan blev en viktig vägvisare och stöd för henne. Med en kropp som kände allt annat än balans fann hon just Iyengaryogan värdefull med dess fokus på linjering och kroppsmedvetenhet. 

Linda undervisar för att kunna dela med sig av den glädje som yogan kan ge oss i våra liv och mötet med oss själva på ett djupare plan. 
Hon arbetar även med rehabilitering för långtidssjukskrivna unga vuxna. 

 

Internationellt certifierad Iyengaryogalärare.
För att få undervisa i Iyengaryoga krävs att man är certifierad Iyengaryogalärare. Det innebär att man genomgår en lärarutbildning som är på två år. För att bli godkänd som Iyengaryogalärare ska vissa internationella krav uppfyllas.

I det ingår två examen med teoretiskt och praktiskt prov med internationella examinatorer.
Utbildningen är till stor del inriktad på att läraren ska kunna leda elever i att utöva yoga på ett säkert sätt och anpassat efter individuella behov.
Källa IYFSE Iyengaryogaföreningen